Simple Way to Make Quick Cheesecake de la St Valentin

Cheesecake de la St Valentin.

Cheesecake de la St Valentin

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, cheesecake de la st valentin. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Cheesecake de la St Valentin is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes delicious. Cheesecake de la St Valentin is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have cheesecake de la st valentin using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Cheesecake de la St Valentin:

  1. {Take 200 g of biscuit (ici des Spritz).
  2. {Take 80 g of beurre.
  3. {Take 250 g of litchi en conserve.
  4. {Prepare 400 g of mousse fromage blanc (type Gervita).
  5. {Make ready 120 g of ricotta.
  6. {Get 100 g of sucre.
  7. {Make ready 5,30 g of feuille de gélatine.
  8. {Get 550 g of glaçage miroir (de l'excédent d'un précédent miroir blanc que j'avais congelé).
  9. {Take of Colorant rouge.

Steps to make Cheesecake de la St Valentin:

  1. Préparer le moule en forme de coeur sur une assiette. Réduire les biscuits en miettes et ajouter le beurre fondu. Tapisser le moule de ce mélange en tassant bien avec une petite cuillère. Réserver au frais..
  2. Mettre la gélatine dans un bol d'eau froide..
  3. Dans un blender, mettre les litchis égouttés, la mousse de fromage blanc, la ricotta et le sucre. Mixer jusqu'à obtenir un mélange homogène..
  4. Faire chauffer doucement un peu de ce mélange et ajouter la gélatine essorée. Incorporer ce mélange tiède dans le reste de crème et bien mélanger..
  5. Couler le tout sur le fond biscuité et mettre au congélateur une nuit.
  6. Le lendemain, réchauffer le glaçage miroir, le colorer si nécessaire, mixer au plongeant et le couler à 35°C sur le cheesecake encore gelé. Décorer selon ses goûts. A déguster bien frais !.

So that is going to wrap this up for this special food cheesecake de la st valentin recipe. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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