Recipe of Quick Tarte salée à la courgette

Tarte salée à la courgette.

Tarte salée à la courgette

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, tarte salée à la courgette. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tarte salée à la courgette is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Tarte salée à la courgette is something which I have loved my entire life.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook tarte salée à la courgette using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Tarte salée à la courgette:

  1. {Prepare 1 of grosse courgette.
  2. {Take 1 of gros oignon rose.
  3. {Make ready 3 of oeufs.
  4. {Get 2 cuillères à soupe of crème fraiche épaisse.
  5. {Make ready of sel et poivre.
  6. {Make ready 1 of pâte brisée maison.

Instructions to make Tarte salée à la courgette:

  1. Rincez la courgette et détaillez la en tranches.
  2. Faites de même avec l'oignon.
  3. Faites revenir le tout dans une sauteuse avec un peu d'huile d'olive.
  4. Quand la courgette est cuite versez le contenu de la cocote dans une passoire et laissez égoutter.
  5. Étalez la pâte et déposez la sur le moule. Placez le moule garni au congélateur pendant 30 minutes. Cela rendra votre pâte plus croustillante..
  6. Battez ensemble les œufs, la crème. Salez et poivrez..
  7. Répartissez les courgettes dans le moule, versez l'appareil (oeufs+crème).
  8. Enfournez pour 1h à 200°.

So that is going to wrap it up with this special food tarte salée à la courgette recipe. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments