Recipe of Any-night-of-the-week Tarte salée à la courgette

Tarte salée à la courgette.

Tarte salée à la courgette

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, tarte salée à la courgette. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Tarte salée à la courgette is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Tarte salée à la courgette is something that I have loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have tarte salée à la courgette using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Tarte salée à la courgette:

  1. {Take 1 of grosse courgette.
  2. {Make ready 1 of gros oignon rose.
  3. {Make ready 3 of oeufs.
  4. {Prepare 2 cuillères à soupe of crème fraiche épaisse.
  5. {Make ready of sel et poivre.
  6. {Make ready 1 of pâte brisée maison.

Steps to make Tarte salée à la courgette:

  1. Rincez la courgette et détaillez la en tranches.
  2. Faites de même avec l'oignon.
  3. Faites revenir le tout dans une sauteuse avec un peu d'huile d'olive.
  4. Quand la courgette est cuite versez le contenu de la cocote dans une passoire et laissez égoutter.
  5. Étalez la pâte et déposez la sur le moule. Placez le moule garni au congélateur pendant 30 minutes. Cela rendra votre pâte plus croustillante..
  6. Battez ensemble les œufs, la crème. Salez et poivrez..
  7. Répartissez les courgettes dans le moule, versez l'appareil (oeufs+crème).
  8. Enfournez pour 1h à 200°.

So that's going to wrap it up with this special food tarte salée à la courgette recipe. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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