How to Prepare Perfect Cheese-cake au yaourt

Cheese-cake au yaourt.

Cheese-cake au yaourt

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, cheese-cake au yaourt. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheese-cake au yaourt is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Cheese-cake au yaourt is something which I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have cheese-cake au yaourt using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Cheese-cake au yaourt:

  1. {Prepare of Pour le biscuit :.
  2. {Prepare 250 g of biscuits secs.
  3. {Take 125 g of beurre.
  4. {Get of Pour la garniture :.
  5. {Make ready 3 of feuilles de gélatine.
  6. {Prepare 3 of yaourts nature.
  7. {Make ready 3 of càs de sucre en poudre.
  8. {Get 220 ml of crème liquide entière 30-35% MG.
  9. {Make ready 1 of càc d'extrait de vanille.
  10. {Take of Finition :.
  11. {Prepare of QS noix de coco râpée.
  12. {Make ready of Matériel recommandé : cercle à entremets ajustable, cercle à entremets (16-18 cm de diamètre), rhodoïd.

Steps to make Cheese-cake au yaourt:

  1. Préchauffez le four à 180°C. Mixez les biscuits secs. Faites fondre le beurre et ajoutez la poudre de biscuits. Mélangez bien pour obtenir une pâte..
  2. Tassez la pâte de biscuits dans un cercle à entremets de 16-18 cm de diamètre (chemisez le fond avec du papier sulfurisé). Enfournez à 180°C et faites cuire pendant 15 min. Décerclez et laissez refroidir..
  3. Faites détendre les feuilles de gélatine dans de l'eau froide. Versez la crème liquide et le sucre dans une casserole, mélangez et portez à ébullition puis incorporez la gélatine (bien essorée) hors du feu. Versez la crème liquide gélifiée dans un cul de poule, ajoutez les yaourts et l'extrait de vanille puis mélangez le tout. Laissez refroidir 15 min au frais..
  4. Enserrez le biscuit dans un cercle à entremets ajustable (ou un rhodoïd), fouettez la crème et versez-la sur le biscuit. Égalisez (au possible) la surface, filmez au contact et réserver au frais pendant au moins 6h..
  5. Saupoudrez de noix de coco, décerclez doucement (passez au préalable une lame sur le long de la paroi interne du cercle à entremets). Bon appétit !.
  6. NB : vous pouvez aussi décorer avec des fruits..

So that's going to wrap this up with this exceptional food cheese-cake au yaourt recipe. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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