Easiest Way to Make Speedy Cheesecake tomates séchées basilic

Cheesecake tomates séchées basilic.

Cheesecake tomates séchées basilic

Hey everyone, it is John, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, cheesecake tomates séchées basilic. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Cheesecake tomates séchées basilic is one of the most favored of current trending foods on earth. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. Cheesecake tomates séchées basilic is something that I have loved my whole life.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have cheesecake tomates séchées basilic using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Cheesecake tomates séchées basilic:

  1. {Make ready 50 g of tuc (ou autre marque, des crackers apéro, triangolini...).
  2. {Prepare 40 g of beurre fondu.
  3. {Make ready 50 g of ricotta.
  4. {Take 100 g of philadelphia.
  5. {Take 1 of œuf.
  6. {Prepare 120 g of tomates séchées égouttées et coupées en petits morceaux.
  7. {Make ready 2 c of à s de basilic ciselé.

Steps to make Cheesecake tomates séchées basilic:

  1. Écrasez les tuc (moi j’enferme tout dans un sachet congélation et je passe le rouleau à pâtisserie dessus 🤷🏻‍♀️).
  2. Ajoutez le beurre fondu et mélangez bien.
  3. Mettre une cuillère à café bombée du mélange dans chaque empreinte à mini-bouchées et tassez bien avec le dos de la cuillère. Enfournez 10mn à 180°C.
  4. Battez la ricotta avec le philadelphia et l’œuf, puis ajoutez les tomates séchées et le basilic, mélangez bien. Répartissez sur la base biscuitée.
  5. Enfournez 10mn à 180°C puis 10mn à 100°C.
  6. Éteignez le four, ouvrez la porte, puis laissez-les dans le four jusqu’à ce qu’ils soient à température ambiante.
  7. Conservez les au frigo au moins 5h avant de démouler et dégustez les frais (si fais la veille c’est encore mieux) Ça se congèle très bien, il suffira de les laisser décongeler doucement dans le frigo quelques heures avant de les servir.

So that is going to wrap this up for this special food cheesecake tomates séchées basilic recipe. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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