Recipe of Homemade Cheese cake et coulis de framboises

Cheese cake et coulis de framboises.

Cheese cake et coulis de framboises

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, cheese cake et coulis de framboises. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Cheese cake et coulis de framboises is one of the most favored of current trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They're fine and they look fantastic. Cheese cake et coulis de framboises is something which I have loved my entire life.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook cheese cake et coulis de framboises using 9 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Cheese cake et coulis de framboises:

  1. {Make ready 250 g of petits beurre.
  2. {Make ready 130 g of beure.
  3. {Prepare 500 g of faisselle.
  4. {Get 150 g of sucre (pour le cheese cake) + 100 g (pour le coulis).
  5. {Take 250 ml of crème fraiche.
  6. {Take 2 cuillères à soupe of farine.
  7. {Get 3 of oeufs.
  8. {Make ready 50 ml of d'eau.
  9. {Prepare 500 g of framboises (fraîches ou surgelées).

Instructions to make Cheese cake et coulis de framboises:

  1. Préchauffez le four à 180 °C.
  2. Émiettez les petits beurre et mélangez les au beurre fondu (vous pouvez ajouter un arôme de type muscade ou vanille pour parfumer votre pâte).
  3. Recouvrez votre moule de papier cuisson (en laissant bien dépasser pour faciliter le démoulage) et tapissez de cette préparation (en tassant bien pour avoir un biscuit qui se tient).
  4. Réservez au frais.
  5. Battez la faisselle pour qu'elle soit lisse et ajouter le sucre, la farine et les oeufs 1 à 1.
  6. Pour finir ajoutez la crème (et si vous le souhaitez un arôme de type citron ou vanille pour parfumer cette préparation).
  7. Versez dans le moule et laisser cuire 1h (la préparation fromagère doit être ferme, pour vérifier : poser doucement une cuillère sur le dessus, si la préparation n'accroche pas vous pouvez sortir votre cheese cake du four).
  8. Préparez votre coulis en faisant bouillir l'eau, le sucre et les framboises.
  9. Une fois le mélange à ébullition, passez au tamis pour enlever les pépins..
  10. Laissez refroidir avant de verser sur le cheese cake et de servir.

So that's going to wrap this up with this special food cheese cake et coulis de framboises recipe. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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