Recipe of Any-night-of-the-week Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne

Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne.

Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, cheesecake salé poire rôtie & bleu d’auvergne. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne is one of the most popular of current trending meals in the world. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They're fine and they look fantastic. Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne is something which I have loved my whole life.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have cheesecake salé poire rôtie & bleu d’auvergne using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne:

  1. {Make ready 100 g of Tuc.
  2. {Get 50 g of beurre fondu 🧈.
  3. {Take 250 g of ricotta.
  4. {Take 120 g of bleu d’Auvergne.
  5. {Get 2 of poires 🍐.
  6. {Get 10 cl of crème liquide.
  7. {Make ready 2 of feuilles de gélatine.
  8. {Make ready of Poivre.
  9. {Take of Sel 🧂.
  10. {Make ready of Crème de balsamique (pour la déco).

Instructions to make Cheesecake salé poire rôtie & bleu d’Auvergne:

  1. Coupez le bleu en des..
  2. Faites chauffer la crème à feu doux..
  3. Faites ramollir la gélatine dans un bol d’eau froide pendant que la crème chauffe..
  4. Hors du feu, ajoutez la gélatine à la crème ainsi que les dés de bleu puis réservez..
  5. Écrasez les tuc et mélangez avec le beurre fondu. Réservez..
  6. Coupez une des deux poires en petits dés et faites chauffer à feu vif puis assaisonnez avec du sel et du poivre. Une fois que les poires sont ramollies, coupez le feu..
  7. Dans des cercles. Tassez une couche de la préparation aux tucs, une couche de poires, puis la crème au bleu. Réservez au frais..
  8. Avant de servir, découpez la deuxième poire en fines lamelles et disposez les sur le dessus du cheesecake. Démoulez les cheesecake et décorez l’assiette à l’aide de la crème de balsamique ! Régalez vous 🤤.

So that's going to wrap this up for this special food cheesecake salé poire rôtie & bleu d’auvergne recipe. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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