Easiest Way to Prepare Award-winning Cheesecake de la St Valentin

Cheesecake de la St Valentin.

Cheesecake de la St Valentin

Hey everyone, it's John, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, cheesecake de la st valentin. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake de la St Valentin is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Cheesecake de la St Valentin is something that I have loved my whole life.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have cheesecake de la st valentin using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Cheesecake de la St Valentin:

  1. {Get 200 g of biscuit (ici des Spritz).
  2. {Make ready 80 g of beurre.
  3. {Get 250 g of litchi en conserve.
  4. {Make ready 400 g of mousse fromage blanc (type Gervita).
  5. {Get 120 g of ricotta.
  6. {Prepare 100 g of sucre.
  7. {Take 5,30 g of feuille de gélatine.
  8. {Prepare 550 g of glaçage miroir (de l'excédent d'un précédent miroir blanc que j'avais congelé).
  9. {Take of Colorant rouge.

Instructions to make Cheesecake de la St Valentin:

  1. Préparer le moule en forme de coeur sur une assiette. Réduire les biscuits en miettes et ajouter le beurre fondu. Tapisser le moule de ce mélange en tassant bien avec une petite cuillère. Réserver au frais..
  2. Mettre la gélatine dans un bol d'eau froide..
  3. Dans un blender, mettre les litchis égouttés, la mousse de fromage blanc, la ricotta et le sucre. Mixer jusqu'à obtenir un mélange homogène..
  4. Faire chauffer doucement un peu de ce mélange et ajouter la gélatine essorée. Incorporer ce mélange tiède dans le reste de crème et bien mélanger..
  5. Couler le tout sur le fond biscuité et mettre au congélateur une nuit.
  6. Le lendemain, réchauffer le glaçage miroir, le colorer si nécessaire, mixer au plongeant et le couler à 35°C sur le cheesecake encore gelé. Décorer selon ses goûts. A déguster bien frais !.

So that's going to wrap this up with this special food cheesecake de la st valentin recipe. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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