Recipe of Ultimate Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru

Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru.

Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, cheesecake aux tomates et roses de jambon cru. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru is something which I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook cheesecake aux tomates et roses de jambon cru using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru:

  1. {Prepare 100 g of TUC.
  2. {Make ready 75 g of beurre fondu.
  3. {Make ready 250 g of ricotta.
  4. {Make ready 250 g of St Moret.
  5. {Take 300 g of tomates cerises de toutes les couleurs.
  6. {Prepare of Ciboulette.
  7. {Get 1 of càc de piment d'Espelette.
  8. {Prepare 1 of trait de sauce soja.
  9. {Make ready of Huile d'olive.
  10. {Get of Quelques feuilles de roquette pour la finition.
  11. {Take of Sel et poivre.

Instructions to make Cheesecake aux tomates et roses de jambon cru:

  1. Mixer les TUC et ajouter le beurre fondu. Bien mélanger. Mettre une feuille de papier cuisson sur le fond d'un moule à fond amovible et placer la paroi du moule, de façon à ce que le papier dépasse un peu sur les côtés. Disposer le mélange TC et beurre dans le fond du plat et bien tasser à l'aide d'une cuillère à soupe. Réserver au frais..
  2. Mixer la ricotta, le St Moret avec la ciboulette ciselée, la sauce soja, le piment d'Espelette. Ne pas oublier le sel et le poivre ! Répartir le mélange sur la base de biscuits et placer à nouveau au frais, pour au moins 1 heure..
  3. Couper les tomates en lamelles un peu épaisses. Les assaisonner avec un peu d'huile et un peu de ciboulette. Réserver dans un bol jusqu'au moment de servir. Les disposer trop longtemps en avance ferait prendre le risque que les tomates ne rendent trop d'eau sur le gâteau..
  4. Quelques minutes avant de servir, recouvrir le cheesecake avec les tomates. Rouler les tranches de jambon en rose (le plus simple est de les enrouler autour de votre doigt) et les disposer sur les tomates. Quelques feuilles de roquette, quelques brins de ciboulette, un peu de sel et poivre et c'est prêt ! Si vous êtes gourmands, vous pouvez augmenter les doses de fromage, cela fera un cheesecake plus haut !.

So that's going to wrap it up for this special food cheesecake aux tomates et roses de jambon cru recipe. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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