Recipe of Favorite Cheesecake tomates séchées basilic

Cheesecake tomates séchées basilic.

Cheesecake tomates séchées basilic

Hello everybody, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, cheesecake tomates séchées basilic. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Cheesecake tomates séchées basilic is one of the most favored of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Cheesecake tomates séchées basilic is something which I've loved my entire life.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook cheesecake tomates séchées basilic using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Cheesecake tomates séchées basilic:

  1. {Take 50 g of tuc (ou autre marque, des crackers apéro, triangolini...).
  2. {Make ready 40 g of beurre fondu.
  3. {Take 50 g of ricotta.
  4. {Make ready 100 g of philadelphia.
  5. {Take 1 of œuf.
  6. {Make ready 120 g of tomates séchées égouttées et coupées en petits morceaux.
  7. {Get 2 c of à s de basilic ciselé.

Instructions to make Cheesecake tomates séchées basilic:

  1. Écrasez les tuc (moi j’enferme tout dans un sachet congélation et je passe le rouleau à pâtisserie dessus 🤷🏻‍♀️).
  2. Ajoutez le beurre fondu et mélangez bien.
  3. Mettre une cuillère à café bombée du mélange dans chaque empreinte à mini-bouchées et tassez bien avec le dos de la cuillère. Enfournez 10mn à 180°C.
  4. Battez la ricotta avec le philadelphia et l’œuf, puis ajoutez les tomates séchées et le basilic, mélangez bien. Répartissez sur la base biscuitée.
  5. Enfournez 10mn à 180°C puis 10mn à 100°C.
  6. Éteignez le four, ouvrez la porte, puis laissez-les dans le four jusqu’à ce qu’ils soient à température ambiante.
  7. Conservez les au frigo au moins 5h avant de démouler et dégustez les frais (si fais la veille c’est encore mieux) Ça se congèle très bien, il suffira de les laisser décongeler doucement dans le frigo quelques heures avant de les servir.

So that is going to wrap it up with this exceptional food cheesecake tomates séchées basilic recipe. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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