Recipe of Favorite Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan)

Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan).

Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan)

Hey everyone, it is Louise, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan). It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan) is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan) is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan) using 18 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan):

  1. {Make ready of Pour la pâte :.
  2. {Take 125 g of farine de seigle T130.
  3. {Prepare 125 g of farine blé T55.
  4. {Get 60 g of d'huile.
  5. {Take 100 g of d'eau.
  6. {Take 1/2 of sachet de levure.
  7. {Prepare of Sel.
  8. {Get of Pour l'appareil :.
  9. {Get 3 of petites courgettes.
  10. {Get 1 of oignons.
  11. {Take 200 g of petits pois congelés.
  12. {Prepare of Basilic frais.
  13. {Prepare of Menthe fraîche.
  14. {Prepare of 200 g de tofu soyeux.
  15. {Prepare 200 g of crème de soja.
  16. {Make ready 40 g of farine de lupin.
  17. {Prepare 20 g of moutarde à l'ancienne.
  18. {Get of Sel, poivre.

Instructions to make Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan):

  1. Faire revenir les courgettes coupées en dés avec l'oignon dans 1 cs d'huile à feu fort pour qu'elles caramélisent un peu. A la fin, ajouter 2 cs de sauce soja, du poivre. Mélanger, couper le feu et ajouter les petits pois préalablement décongelés..
  2. Hacher finement les herbes et réserver. je n'ai pas pesé, mais ça doit faire environ 3 à 4 cs une fois haché..
  3. Mixer, le tofu soyeux, la crème de soja, la farine de lupin, la moutarde, le sel et le poivre. Ajouter les courgettes cuites, les petits, pois, et les herbes aromatiques et bien mélanger. Étaler la pâte et la précuire à blanc 5 mn à 200°. Verser sur la pâte et cuire au four à 190° pendant 30 mn environ..

So that is going to wrap it up with this special food tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan) recipe. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments