How to Prepare Ultimate Boulettes de légumes
Boulettes de légumes.
Hello everybody, it's Jim, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, boulettes de légumes. One of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Boulettes de légumes is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Boulettes de légumes is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook boulettes de légumes using 8 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Boulettes de légumes:
- {Get 1 gousse of d'ail.
- {Get 1 of oignon.
- {Prepare 3 of carottes.
- {Take 1/2 of poivron rouge.
- {Take 1/2 of courgette.
- {Take 2 of pommes de terre.
- {Make ready 50 g of farine complète.
- {Make ready of Huile d'olive.
Steps to make Boulettes de légumes:
- Couper les légumes et les pommes de terre..
- Cuire à la vapeur (ou au four, à l'étuvée...) les poivrons, la courgette et les pommes de terre jusqu'à ce qu'ils soient tendres..
- Une fois les légumes cuits, faire revenir dans un peu d'huile l'ail et l'oignon.
- Ajouter les légumes et cuire encore quelques minutes. Saler, poivrer..
- Ensuite, écraser grossièrement les légumes à l'aide d'une fourchette et mélanger..
- Laisser refroidir le mélange..
- Quand le mélange à refroidi, former des boulettes d'environ 2cm de diamètre. Rouler les boulettes dans la farine..
- Cuisson: frites dans l'huile d'olive ou au four ~15mn à 180°C..
So that is going to wrap this up for this special food boulettes de légumes recipe. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment