Step-by-Step Guide to Make Speedy Cheesecake aux fraises et au skyr

Cheesecake aux fraises et au skyr.

Cheesecake aux fraises et au skyr

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, cheesecake aux fraises et au skyr. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Cheesecake aux fraises et au skyr is one of the most popular of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes delicious. Cheesecake aux fraises et au skyr is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook cheesecake aux fraises et au skyr using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Cheesecake aux fraises et au skyr:

  1. {Make ready of Le fond du moule :.
  2. {Prepare 100 g of beurre.
  3. {Take 24 of biscuits (180 g).
  4. {Get of La mousse :.
  5. {Get 250 g of Skyr.
  6. {Make ready 5 c of à s de sucre.
  7. {Get 500 g of fraises.
  8. {Get 150 ml of lait écrémé.
  9. {Take 7 of feuilles de gélatine.
  10. {Take of Le dessus :.
  11. {Prepare 100 g of gelée de framboises.
  12. {Prepare 3 c of à s d'eau.
  13. {Get 1 of feuille de gélatine.

Steps to make Cheesecake aux fraises et au skyr:

  1. Préparer les ingrédients..
  2. Emietter les biscuits et ajouter le beurre fondu..
  3. Mélanger pour former une pâte et étaler cette pâte au fond du moule en tassant légèrement. Mettre au frigo..
  4. Mettre 7 feuilles de gélatine dans de l'eau froide pendant 10 minutes pour les hydrater. Laver les fraises et en réserver 6 pour la décoration. Equeuter les autres fraises et les couper en morceaux puis les mettre dans le bol du mixer. Ajouter le sucre et le Skyr. Mixer..
  5. Chauffer le lait dans une casserole, incorporer la gélatine égouttée, amener à ébullition puis éteindre aussitôt le feu. Mettre le lait dans le bol et mélanger. Verser le mélange dans un moule rond démontable. Faire solidifier au frigo au minimum 2 heures..
  6. Mettre la dernière feuille de gélatine dans de l’eau froide pendant 10 minutes. Chauffer la gelée avec un peu d’eau (3 c à s) et la gélatine égouttée. Mélanger et retirer du feu. Laisser tiédir. Etaler la gelée sur le cheesecake et mettre une heure au congélateur. Une fois solidifié, le démouler après avoir passé un couteau tout autour. Décorer avec des fraises..

So that is going to wrap this up with this special food cheesecake aux fraises et au skyr recipe. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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