Recipe of Ultimate Cheesecake aux pommes caramélisées
Cheesecake aux pommes caramélisées.
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, cheesecake aux pommes caramélisées. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Cheesecake aux pommes caramélisées is one of the most popular of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Cheesecake aux pommes caramélisées is something which I have loved my entire life.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook cheesecake aux pommes caramélisées using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Cheesecake aux pommes caramélisées:
- {Get 180 g of spéculoos.
- {Take 80 g of beurre (1/2 sel pour moi).
- {Prepare 180 g of fromage frais (type Philadelphia/St Morêt).
- {Prepare 90 g of sucre de coco.
- {Make ready 6 of petits suisses.
- {Take 8 cL of crème (de soja pour moi).
- {Make ready 2 of oeufs.
- {Take 1 cs of maïzena.
- {Make ready 3 of pommes + du beurre et du sucre pour les faire caraméliser.
Steps to make Cheesecake aux pommes caramélisées:
- Mixer les spéculoos et y ajouter le beurre fondu. Disposer l'ensemble dans le fond d'un moule à charnière et bien tasser. Réserver au frais..
- Faire préchauffer le four à 150°c..
- Mélanger le fromage frais et le sucre au batteur et y ajouter progressivement les petits suisses ainsi que la crème. On ajoute ensuite la maïzena et enfin les oeufs en prenant soin de bien mélanger à chaque fois..
- Verser le mélange sur la couche de biscuits et c'est parti pour 30mins au four ! (toujours sous surveillance ! je vous donne les temps et T°C qui fonctionnent avec MON matériel ;).
- Au moment de servir votre cheesecake, découper les pommes en tranches fines (mais pas trop)..
- Mélanger le beurre et le sucre dans une poêle pour faire le caramel sur feu doux et y tremper au fur et à mesure les tranches de pommes de chaque côté..
- Disposer comme vous le voulez les tranches de pommes sur le cheesecake...Bonne dégustation !.
So that's going to wrap it up for this special food cheesecake aux pommes caramélisées recipe. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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