Recipe of Favorite Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan)
Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan).
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan). One of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan) is one of the most favored of current trending meals in the world. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look wonderful. Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan) is something that I have loved my whole life.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan) using 18 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan):
- {Get of Pour la pâte :.
- {Get 125 g of farine de seigle T130.
- {Take 125 g of farine blé T55.
- {Get 60 g of d'huile.
- {Take 100 g of d'eau.
- {Get 1/2 of sachet de levure.
- {Get of Sel.
- {Prepare of Pour l'appareil :.
- {Take 3 of petites courgettes.
- {Make ready 1 of oignons.
- {Take 200 g of petits pois congelés.
- {Get of Basilic frais.
- {Take of Menthe fraîche.
- {Take of 200 g de tofu soyeux.
- {Make ready 200 g of crème de soja.
- {Make ready 40 g of farine de lupin.
- {Prepare 20 g of moutarde à l'ancienne.
- {Prepare of Sel, poivre.
Steps to make Tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan):
- Faire revenir les courgettes coupées en dés avec l'oignon dans 1 cs d'huile à feu fort pour qu'elles caramélisent un peu. A la fin, ajouter 2 cs de sauce soja, du poivre. Mélanger, couper le feu et ajouter les petits pois préalablement décongelés..
- Hacher finement les herbes et réserver. je n'ai pas pesé, mais ça doit faire environ 3 à 4 cs une fois haché..
- Mixer, le tofu soyeux, la crème de soja, la farine de lupin, la moutarde, le sel et le poivre. Ajouter les courgettes cuites, les petits, pois, et les herbes aromatiques et bien mélanger. Étaler la pâte et la précuire à blanc 5 mn à 200°. Verser sur la pâte et cuire au four à 190° pendant 30 mn environ..
So that is going to wrap this up for this special food tarte courgette/petits pois/menthe/basilic (vegan) recipe. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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