Simple Way to Make Quick Cheesecake au saumon fumé

Cheesecake au saumon fumé.

Cheesecake au saumon fumé

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, cheesecake au saumon fumé. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake au saumon fumé is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Cheesecake au saumon fumé is something which I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have cheesecake au saumon fumé using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Cheesecake au saumon fumé:

  1. {Make ready 60 gr of tuc.
  2. {Make ready 50 gr of beurre fondu.
  3. {Get 100 gr of saumon fumé plus décor.
  4. {Make ready 70 gr of boursin ail et fines herbes.
  5. {Get 100 gr of ricotta.
  6. {Get of Le jus 1/2 citron.
  7. {Take of Poivre, piment doux, ciboulette.

Steps to make Cheesecake au saumon fumé:

  1. Préchauffez le four a 180 degrés.
  2. Mixez les tucs et mélangez avec le beurre fondu, répartissez le mélange dans le moule en les tassant bien. Réservez au frais..
  3. Mettez tous les ingrédients dans un cul de poule et fouettez au batteur. Mixez le saumon en gardant des morceaux pour le décor. Assaisonnez avec du piment et du poivre..
  4. Remplissez les moules et enfournez 12 minutes, laissez refroidir puis réservez au frais au moin 4h avant de servir..
  5. Astuce décor : vous pouvez faire une chantilly au saumon fumé avec un mélange de mascarpone et crème liquide avec aussi des baies roses.

So that's going to wrap it up for this exceptional food cheesecake au saumon fumé recipe. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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