Steps to Prepare Any-night-of-the-week Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles
Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles.
Hey everyone, it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles:
- {Get 200 gr of farine(s) bio et locale(s) (petit épeautre, seigle, sarrasin).
- {Get 120 gr of d'eau.
- {Prepare 1 cc of sel.
- {Take 1 CS of graines de lin (ou 1 oeuf bio et local, de façon à ce que le poids de l’oeuf + l’eau = 120g).
- {Make ready 100 gr of lentilles cuites.
- {Take 1/3 of de poivron rôti.
- {Get 1 CS of purée d'oléagineux locaux.
- {Prepare 2 CS of concentré de tomates ; herbes et épices.
- {Make ready of Légumes : selon la saison, ici tomates et courgettes locales.
Instructions to make Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles:
- Préparez la pâte Dans un saladier, mélanger les farines et le sel A part, mélanger les graines et l’eau Former un puits et verser le mélange liquide dans la farine Bien mélanger (à la cuillère puis à la main) Fariner le plan de travail, étaler la pâte (assez épaisse) et en garnir votre moule.
- Étaler dessus de la tartinade lentilles-poivron Préchauffer le four à 200°C.
- Découper les légumes en rondelles, et les disposer sur le fond de tarte.
- Enfourner pour une trentaine de minutes !.
So that is going to wrap it up with this special food tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles recipe. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment