Steps to Prepare Speedy Mini quiche apéritif
Mini quiche apéritif.
Hey everyone, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, mini quiche apéritif. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.
Mini quiche apéritif is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Mini quiche apéritif is something which I have loved my whole life.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook mini quiche apéritif using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Mini quiche apéritif:
- {Get 2 of pâtes feuilletées.
- {Take 3 of jaunes d’œufs et 2 entiers.
- {Take 1 of courgette.
- {Get 40 ml of crème.
- {Take 2 of tranches de saumon.
- {Make ready 40 g of parmesan.
- {Prepare of Quelques feuilles de basilic ciselé.
- {Get of Sel et poivre.
Instructions to make Mini quiche apéritif:
- Beurrez vos petits moules à muffins.Former des cercles dans votre pâte feuilletée. Et mettez-les dans les moules. Réservez au frigo. Préchauffez votre four à 180°..
- Lavez et coupez en petits cubes fins la courgette. Faites revenir dans un peu d’huile d’olive avec du basilic ciselé dans une poêle. Coupez les tranches de saumon fumé en petits carrés.
- Fouettez vos œufs avec le parmesan, la crème, le sel et le poivre..
- Avec une petite cuillère versez la préparation à base d’œufs dans chaque fond de pâte. Puis ajoutez 1 ou 2 petits carrés de saumon et de courgettes. Saupoudrez chaque petites tartelettes avec du parmesan. Et enfourner entre 12 et 15 minutes..
So that's going to wrap this up with this special food mini quiche apéritif recipe. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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