Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week Cheesecake Citron

Cheesecake Citron.

Cheesecake Citron

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, cheesecake citron. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Cheesecake Citron is one of the most favored of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Cheesecake Citron is something which I have loved my whole life.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook cheesecake citron using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Cheesecake Citron:

  1. {Make ready 100 g of Speculoos.
  2. {Make ready 100 g of biscuits apéritifs Tuc.
  3. {Get 100 g of beurre.
  4. {Get 400 g of Philadelphia.
  5. {Make ready 40 cl of crème entière.
  6. {Get 150 g of sucre.
  7. {Prepare 6 of citrons bio.
  8. {Prepare 1 g of sachet agar (1/2 sachet).
  9. {Prepare 1 cs of colorant jaune bio.
  10. {Prepare 20 cl of d'eau.
  11. {Take 1 cs of billes de Yuzu.

Steps to make Cheesecake Citron:

  1. Mixer les biscuits Speculoos et Tuc finement. Ajouter le beurre fondu. Mélanger bien. Etaler et écraser fermement dans le fond d'un moule avec du ruban Rhodoid..
  2. Mélanger le Philadelphia avec le jus et les zestes de 2 citrons. Monter la crème en Chantilly avec 75g de sucre. Mélanger les 2 délicatement. Etaler sur les biscuits, bien lisser et placer au frais..
  3. Pour la gelée de citron. Faire bouillir le jus de 2 citrons avec leurs zestes, 25g de sucre et l'agar-agar. Filtrer, ajouter le colorant et placer au frais. Remuer régulièrement. Le sortir di frigo quand il est épaissi et encore liquide..
  4. Pour les citrons confits. Trancher 50g de citron à la mandoline. Ajouter le même poids en sucre, couvrir d'eau à raz et cuire 20min à feu doux. Laisser refroidir. Cuire à nouveau 20min à feu doux 20min, jusqu'à ce qu'ils soient bien confits. Etaler chaque rondelles sur un papier sulfurisé et mettre au frais..
  5. Pour la déco, un peu de gelée de citron, des morceaux, quelques zestes de citron, des morceaux de citrons confits, des rondelles de citron, quelques billes de Yuzu et mettre au frais, jusqu'au dessert! Regalez-vous!.

So that is going to wrap this up for this special food cheesecake citron recipe. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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