Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Cheesecake au saumon fumé
Cheesecake au saumon fumé.
Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, cheesecake au saumon fumé. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Cheesecake au saumon fumé is one of the most popular of current trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes yummy. Cheesecake au saumon fumé is something which I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook cheesecake au saumon fumé using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Cheesecake au saumon fumé:
- {Get 60 gr of tuc.
- {Take 50 gr of beurre fondu.
- {Prepare 100 gr of saumon fumé plus décor.
- {Get 70 gr of boursin ail et fines herbes.
- {Prepare 100 gr of ricotta.
- {Take of Le jus 1/2 citron.
- {Take of Poivre, piment doux, ciboulette.
Instructions to make Cheesecake au saumon fumé:
- Préchauffez le four a 180 degrés.
- Mixez les tucs et mélangez avec le beurre fondu, répartissez le mélange dans le moule en les tassant bien. Réservez au frais..
- Mettez tous les ingrédients dans un cul de poule et fouettez au batteur. Mixez le saumon en gardant des morceaux pour le décor. Assaisonnez avec du piment et du poivre..
- Remplissez les moules et enfournez 12 minutes, laissez refroidir puis réservez au frais au moin 4h avant de servir..
- Astuce décor : vous pouvez faire une chantilly au saumon fumé avec un mélange de mascarpone et crème liquide avec aussi des baies roses.
So that's going to wrap it up with this special food cheesecake au saumon fumé recipe. Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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