Simple Way to Prepare Homemade Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles

Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles.

Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles is one of the most favored of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles is something which I've loved my whole life.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles:

  1. {Take 200 gr of farine(s) bio et locale(s) (petit épeautre, seigle, sarrasin).
  2. {Get 120 gr of d'eau.
  3. {Get 1 cc of sel.
  4. {Get 1 CS of graines de lin (ou 1 oeuf bio et local, de façon à ce que le poids de l’oeuf + l’eau = 120g).
  5. {Prepare 100 gr of lentilles cuites.
  6. {Get 1/3 of de poivron rôti.
  7. {Prepare 1 CS of purée d'oléagineux locaux.
  8. {Make ready 2 CS of concentré de tomates ; herbes et épices.
  9. {Make ready of Légumes : selon la saison, ici tomates et courgettes locales.

Instructions to make Tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles:

  1. Préparez la pâte Dans un saladier, mélanger les farines et le sel A part, mélanger les graines et l’eau Former un puits et verser le mélange liquide dans la farine Bien mélanger (à la cuillère puis à la main) Fariner le plan de travail, étaler la pâte (assez épaisse) et en garnir votre moule.
  2. Étaler dessus de la tartinade lentilles-poivron Préchauffer le four à 200°C.
  3. Découper les légumes en rondelles, et les disposer sur le fond de tarte.
  4. Enfourner pour une trentaine de minutes !.

So that is going to wrap it up with this exceptional food tarte aux légumes de saison et tartinade de lentilles recipe. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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