Simple Way to Make Super Quick Homemade Cheese-cake au yaourt
Cheese-cake au yaourt.
Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, cheese-cake au yaourt. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Cheese-cake au yaourt is one of the most popular of current trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Cheese-cake au yaourt is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook cheese-cake au yaourt using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Cheese-cake au yaourt:
- {Make ready of Pour le biscuit :.
- {Prepare 250 g of biscuits secs.
- {Get 125 g of beurre.
- {Take of Pour la garniture :.
- {Get 3 of feuilles de gélatine.
- {Make ready 3 of yaourts nature.
- {Prepare 3 of càs de sucre en poudre.
- {Get 220 ml of crème liquide entière 30-35% MG.
- {Get 1 of càc d'extrait de vanille.
- {Take of Finition :.
- {Make ready of QS noix de coco râpée.
- {Get of Matériel recommandé : cercle à entremets ajustable, cercle à entremets (16-18 cm de diamètre), rhodoïd.
Instructions to make Cheese-cake au yaourt:
- Préchauffez le four à 180°C. Mixez les biscuits secs. Faites fondre le beurre et ajoutez la poudre de biscuits. Mélangez bien pour obtenir une pâte..
- Tassez la pâte de biscuits dans un cercle à entremets de 16-18 cm de diamètre (chemisez le fond avec du papier sulfurisé). Enfournez à 180°C et faites cuire pendant 15 min. Décerclez et laissez refroidir..
- Faites détendre les feuilles de gélatine dans de l'eau froide. Versez la crème liquide et le sucre dans une casserole, mélangez et portez à ébullition puis incorporez la gélatine (bien essorée) hors du feu. Versez la crème liquide gélifiée dans un cul de poule, ajoutez les yaourts et l'extrait de vanille puis mélangez le tout. Laissez refroidir 15 min au frais..
- Enserrez le biscuit dans un cercle à entremets ajustable (ou un rhodoïd), fouettez la crème et versez-la sur le biscuit. Égalisez (au possible) la surface, filmez au contact et réserver au frais pendant au moins 6h..
- Saupoudrez de noix de coco, décerclez doucement (passez au préalable une lame sur le long de la paroi interne du cercle à entremets). Bon appétit !.
- NB : vous pouvez aussi décorer avec des fruits..
So that's going to wrap it up for this exceptional food cheese-cake au yaourt recipe. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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