Recipe of Quick Mini quiche apéritif
Mini quiche apéritif.
Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, mini quiche apéritif. One of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Mini quiche apéritif is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They're nice and they look fantastic. Mini quiche apéritif is something that I've loved my entire life.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have mini quiche apéritif using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Mini quiche apéritif:
- {Make ready 2 of pâtes feuilletées.
- {Take 3 of jaunes d’œufs et 2 entiers.
- {Get 1 of courgette.
- {Get 40 ml of crème.
- {Take 2 of tranches de saumon.
- {Get 40 g of parmesan.
- {Prepare of Quelques feuilles de basilic ciselé.
- {Prepare of Sel et poivre.
Steps to make Mini quiche apéritif:
- Beurrez vos petits moules à muffins.Former des cercles dans votre pâte feuilletée. Et mettez-les dans les moules. Réservez au frigo. Préchauffez votre four à 180°..
- Lavez et coupez en petits cubes fins la courgette. Faites revenir dans un peu d’huile d’olive avec du basilic ciselé dans une poêle. Coupez les tranches de saumon fumé en petits carrés.
- Fouettez vos œufs avec le parmesan, la crème, le sel et le poivre..
- Avec une petite cuillère versez la préparation à base d’œufs dans chaque fond de pâte. Puis ajoutez 1 ou 2 petits carrés de saumon et de courgettes. Saupoudrez chaque petites tartelettes avec du parmesan. Et enfourner entre 12 et 15 minutes..
So that is going to wrap this up with this special food mini quiche apéritif recipe. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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