How to Make Perfect Quiche à la courgette et au chèvre
Quiche à la courgette et au chèvre.
Hello everybody, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, quiche à la courgette et au chèvre. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Quiche à la courgette et au chèvre is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes delicious. Quiche à la courgette et au chèvre is something that I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have quiche à la courgette et au chèvre using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Quiche à la courgette et au chèvre:
- {Prepare 1 of courgette.
- {Prepare 1 of oignon.
- {Prepare 1 of bûche de chèvre fraîche.
- {Prepare 3 of œufs.
- {Prepare 1 of briquette de crème liquide.
- {Prepare 1 of pâte feuilletée.
Instructions to make Quiche à la courgette et au chèvre:
- Couper l’oignon et les courgettes en petits morceaux.
- Faire revenir les oignons dans une poêle et mettre les courgettes et laisser cuire 5 minutes.
- Préchauffer le four à 200 degrés.
- Mettre la pâte feuilletée dans un plat à tarte et la piquer avec une fourchette.
- Dans un saladier, battre les œufs et la moitié de la bûche coupée en morceaux et les courgettes puis bien mélanger.
- Mettre la préparation sur la pâte feuilletée.
- Couper l’autre moitié de la bûche en rondelles et les mettre au dessus.
- Enfourner pendant 20 minutes (tout dépend du four.
So that is going to wrap this up for this exceptional food quiche à la courgette et au chèvre recipe. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment